Dolfijnsloep in volle vaart tijdens Monumentendag Uithoorn

Afgelopen zaterdag zette Unicum Communicatie, het reclamebureau van Plus Yachts en Oranje Marine, haar deuren wijd open voor geïnteresseerde bezoekers van de Monumentendag. Ruim 200 bezoekers kwamen een kijkje nemen in het voormalige gemeentehuis aan de Amstel waar Unicum gehuisvest is. Aan de steiger achter het kantoor mocht de Dolfijnsloep natuurlijk niet ontbreken.

De prachtige sloep en het zonnetje maakten de boottocht op de Amstel tot een waar feestje. De hele dag door meldden zich bezoekers voor een kwartiertje ontspanning op het water. Eenmaal op het water, comfortabel in de kussens, kwamen de verhalen over Uithoorn en haar inwoners los. “Vraag er maar op los”, lachte Henny Drost aan het einde van de middag, “ik kan zo een boek over Uithoorn vol schrijven”.

Enthousiast en ontspannen kwamen de pleziervaarders weer aan wal. Met natuurlijk een flyer van de Dolfijnsloep in de hand. De Unicum-medewerkers danken Henny Drost voor zijn medewerking aan deze geslaagde dag en hopen dat zij binnenkort meer Dolfijnsloepen langs het pand zullen zien varen.